4195B33E6D249226619C0E803CA23963 Over ons - HR Consulting PartnerHR Consulting Partner

Over ons

HR Consulting Partner is een onderneming met veel ervaring binnen de recruitmentbranche. Dit varieert van ervaring in uitzendbureaus tot ervaring met re-integratie. Door krachten te bundelen, garanderen wij kwaliteit. Wij nemen onze tijd om de partijen goed te leren kennen en vertrouwen te wekken voor een goede samenwerking tussen werknemer en werkgever.

Onze markt

Wij focussen ons op de medische industrie, bouwindustrie als zowel ICT. Door onze specialisaties weten wij wat van belang is binnen deze sectoren en zorgen wij ervoor dat aan de wensen van onze cliënt wordt voldaan. Daarnaast richten wij ons enkel op hoogopgeleiden met minimaal een HBO-opleiding met kennis van en ervaring in hun vak. Territoriaal gezien verlenen wij onze diensten binnen Europa.

Onze aanpak

Zodra de cliënt aan ons laat weten op zoek te zijn naar personeel, beginnen wij direct met het plaatsen van een vacature. Middels deze vacature proberen wij sollicitanten binnen te krijgen. Van alle sollicitanten wordt een selectie gemaakt om de juiste werknemer te vinden. Wij letten met name op werkervaring, scholing, motivatie en taal. Na de selectie vindt er wederom een gesprek met de cliënt plaats omtrent onze selectie. Mocht de cliënt tevreden zijn, dan wordt er een contract opgesteld tussen de cliënt en ons voor een goede afhandeling van het rekruteren.