Over ons

HR Consulting Partner richt zich op het ondersteunen van bedrijven en uitzendbureaus bij het vinden van geschikte kandidaten. Dankzij onze uitgebreide ervaring in de recruitmentbranche hebben we een solide kennis in HR opgebouwd.
Onze expertise strekt zich uit over verschillende branches, waardoor we een goede inzicht hebben in de unieke behoeften en uitdagingen van veel sectoren. Bij HR Consulting Partner vindt u als klant de kwalitatieve diensten en op de maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen.

Onze markt

Bij HR Consulting Partner specialiseren we ons specifiek in de medische industrie, bouwindustrie en ICT-sector. Of het nu gaat om het vinden van gekwalificeerde medische professionals, ervaren bouwvakkers of deskundige IT-specialisten, hebben wij plezier om de juiste match te vinden.

Onze aanpak

Wanneer een cliënt ons informeert dat hij op zoek is naar personeel, starten wij onmiddellijk met het plaatsen van een vacature. Bij het beoordelen van sollicitanten richten wij ons vooral op werkervaring, opleiding, motivatie en taalvaardigheid. Na de selectie volgt een gesprek met de cliënt over de kandidaten. Indien de cliënt tevreden is, zorgen wij ervoor dat de geselecteerde kandidaat op korte termijn bij het bedrijf aan de slag kan.

Wij nodigen u van harte uit om met ons samen te werken!

Als u meer wilt weten over onze diensten of van onze hulp gebruik wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens:

HR Consulting Partner
Telefoon: +31 657558110
E-mail: info@hrconsultingpartner.nl
Website: www.hrconsultingpartner.nl